laserop 1.0
LASER OP 1.0 Groene Laser
Reviews | Review toevoegen

De vogels ervaren laserlicht als \'stokslagen\' en zullen zeer ernstig schrikken en na 1, 2, 3 keer uw land als onveilig beschouwen. Het bereik van de groene laser is maar liefst 2 kilomete...

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 582,67 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De vogels ervaren laserlicht als \'stokslagen\' en zullen zeer ernstig schrikken en na 1, 2, 3 keer uw land als onveilig beschouwen. Het bereik van de groene laser is maar liefst 2 kilometer! De vogelwacht op vliegveld Schiphol heeft al meer dan 5 jaar ervaring met de groene laserbundel. De lichtbundel is te vergroten of te verkleinen, maar wordt nooit kleiner dan 5 cm in doorsnede. Zo is het dus ook te gebruiken op korte afstand. De LASEROP is een laserzaklamp met een groene laserbundel voor het verjagen van vogels, met name ganzen en andere dieren in de ochtend en avonduren en ook op "donkere" dagen. Werkt goed tot een daglicht sterkte van 15000 lux. De bundel heeft in het donker een bereik van meer dan 2 km. Voordelen: - U kunt meteen verjagen, nog voordat er schade wordt aangebracht. - Veroorzaakt geen geluidsoverlast door knal of afschrikgeluiden. - Werkt ook op grote afstand tot wel 2 km. - Direct resultaat zichtbaar. - Niet schadelijk voor dieren of mensen. (niet richten op ogen! Richt het apparaat niet op voertuigen en mensen) Wordt geleverd inclusief herlaadbare accu met lader en luxe koffer. De LASEROP is bedoelt voor PROFESSIONEEL GEBRUIK!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews